torsdag, april 27, 2006

Hjemmeværnet til Irak og Afganistan

Nemlig, Danmarks hemmelige våben i krigen mod masseødelæggelsesvåben, terrorister og andet rakkerpak.
Hvad vil være mere effektivt en end flok stovte hjemmeværnsmænd, godt på den anden side af deres anden ungdom, udstyret med ølmaver, grønne uniformer og Husquarna maskinpistoler. Se dem lige på patrulje udenfor Bashra. Totalt dehydrerede efter 100 meter i heden og uden den ellers obligatoriske kasse Hof.
Hvilken muslimsk fundamentalist, frihedskæmper eller terrorist ville have overskud til så meget som at smide en sten mod de gæve gutter? Rygtet ville gå i byen og alle samles for at se synet og ha noget at snakke om når svigtende strøm slukker fjernsynet.
Glem alt om Jægerkorpset, frømændene eller Jyske Dragonregiment. Gennem Hjemmeværnet kan vi præstere det, danskere altid har været bedst til: Et godt grin og lidt overbærende slåen kammeratligt på skulderen.
I'll be back

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Herligt fordomsfuldt og munter skovsnegle-indlæg du har begået, Henrik! Nu er du jo næppe tilhænger af at Danmark skal have et militært forsvar, så din uvidenhed og nedladene tone er ikke uventet.

At danske soldater deltager i militære operationer i Irak og Afghanistan er næppe din kop te.

Men til din orientering så er nogle af de skarpeste soldater, der har været indsat i Irak faktisk fra hjemmeværnet. Efter en længerevarende specialuddannelse ved Jægerkorpset blev soldater fra Hjemmeværnets Særlig Støtte og Rekognosceringskompagni (SSR) - dengang under navnet: Patruljekompagniet - udsendt i 2006 til at beskytte udenrigsministeriets personel i Bashra. Siden hen har personel fra SSR været udsendt på personbeskyttelsesmission i Irak flere gange. Jægerkorpset har sagt god for soldaterne fra SSR, så det kan godt være at DU griner, men det gør Jægerkorpset altså ikke - og med fare for at fornærme dig, så har jeg større tillid til deres vurdering af hjemmeværnets soldater, end dine fordomme og gentagelser af koldkrigs-latterliggørelsen: Bare roligt Henrik, russerne kommer ikke længere og befrier dig, så du behøver ikke svine hjemmeværnet til længere!

SSR

SSR sagde ...

Læs mere om SSR på www.ssr.dk