lørdag, juli 01, 2006

RBF fortid

30. juni var en mærkelig, uvirkelig dag. 30. juni ophørte min organisation, RBF med at eksistere efter 16 års eksistens i dansk fagbevægelse. Vi er nu en del af 3F. Godt eller skidt?
Godt fordi vi var kørt fast, formåede ikke at løfte opgaven. Godt fordi vi har behov for nye input, nye kræfter, nye måder at løse problemerne på.
Skidt fordi det ikke er oplagt, at det nu vil gå bedre. Vi blir sværere at få øje på, talentmassen spredes rund i en række 3F afdelinger og os centralt får nye opgaver og skal bruge en masse kræfter på at lære at fungere i en ny - og meget større organisation.
Det var/er mærkeligt, at skulle sige farvel til gamle og vante rammer. Måden vi har gjort arbejdet på skal ændres, vi skal tilpasse os nye strukturer, nye burokratier og lære nye minefelter at kende.
Udfordrende javel, men også lidt skræmmende.
For nutidens unge er jobskifte, ja karriereskift en kvalitet i sig selv, et CV med 22 år i samme funktion er ikke sælger ikke mange billetter. Nu er 3-4 år i en stilling maximum, så skal man videre.
For mig og mange som mig ser verden anderledes ud. Vore kompetencer passer med opgaven og erfaring kompenserer for nyhedens initiativrigdom. Hvad der er bedst? Tja...
Efter en måned er jeg i hvert fald stadig fortrøstningsfuld.
I'll be back

Ingen kommentarer: