søndag, juli 09, 2006

Tænk sig engang, ferie


Det er næsten ufatteligt, 4 uger uden møder, aftaler, pligter. Uden ture over Storebæltsbroen og den uendeligt lange vej tværs over Fyn. 4 uger uden brok, uden krav om at huske alle aftalerne, uden at skulle huske hvad man nu har lovet i et øjenbliks svaghed. 4 uger, helt for mig selv.
Og dog, straks begynder jeg at lave aftaler med mig selv, i dag skal jeg nå at vaske cyklen, skattekontoret skal besøges og hvad er det nu med det tag. Skrækkeligt egentligt, skulle det virkelig være umuligt bare at stå op, bare at se på vejret, mærke på lysten og så bare gøre lige hvad det falder mig ind?
Nå ja, jeg skal osse en tur til Madeira, måske blir det lettere at slappe af dér når der ikke er så mange pligter, eller opfattede pligter som følger med i flyveren.
Egentligt lidt af et sammenfald. For en måned siden fik jeg muligheden for at genopfinde mig selv, nye kolleger, nye opgaver og et helt nyt perspektiv. Og så her nu ferie; hvad mere kan man forlange, selv økonomien ser fin ud.
Så lige nu dur den gamle Janis Joplin hookline ikke: Freedom's just an other word for nothing left to loose. Nej, frihed er lige netop muligheden for at slappe af uden forpligtigelser.

I'll be back