torsdag, december 20, 2007

Barcelona, Barcelona


Netop hjemvendt fra tre dage i Barcelona og stadig med fornemmelsen af sol og lethed i hovedet. Barcelona har for mig i årevis været ensbetydende med fodbold, Ronaldinio, Messi, E'to og Deco tilsat lidt Freddy Mercury og svulstig operadiva. Derudover var der intet i mit beredskab, der gjorde byen til noget særligt. Men det blev ændret, da vi ankom sent om aftenen og gik den første tur rundt i den gamle bydel. Mange mennesker på gaden, stemning og summen af aktivitet.
Dagen efter gik turen til Gaudis mystiske katedral og Gruel parken lidt oppe af bjergsiden. Aften med Tapas, rødvin og hovedet fyldt af indtryk. Lørdagen gik i bogstaveligste forstand med at gå byen tynd. Først til havnen, så var der pludselig et Middelhav med surfere, derefter tovbanen, en tovbane til, en mægtig fæstning og udsigt ind over byen. Alt sammen i fineste vejr, men klar luft og 15-20 grader i solen.
Søndagen gik med besøg i Gaudis fantastiske hus, hvor man nærmest følte sig hensat til et koralrev. For så at slutte med frokost i eftermiddagssolen i havnen. Igen i varmende solskin.
Og når man så oplever alt det i selskab med en dejlig kæreste, så sidder jeg tilbage med en rigtig god oplevelse fra 3 dage i Barcelona - uden Camp Nou.
I'll be back

Ingen kommentarer: